Selecteer een pagina
Ceremonie
Ik creëer die zogenaamde ‘Magic Bubble’, ik ben graag de verbindende schakel van dit unieke moment in jullie leven.

De ceremonie

Met enthousiasme, creativiteit, oprechtheid, passie en een gezonde dosis humor, maak ik van ieder moment een uniek moment, in een stijl die bij jullie past en waar desgewenst ook ruimte is voor rituelen. Bijna alles is mogelijk, dat maakt dat ik zelf ook al in de meest hilarische momenten ben beland en de meest uiteenlopende ervaringen heb.

We maken een vrijblijvende afspraak. Hebben jullie die belangrijke klik met mij en ik met jullie, dan volgen er meer gesprekken, ik luister naar jullie verhaal over die bijzondere en speciale momenten van jullie leven, aan het eind van ieder gesprek ga ik altijd weer met een rijk gevoel weg, jullie verhaal heb ik gehoord…… en…….dat mag ik gaan vertellen.

Me kunnen onderdompelen in jullie verhaal, de woorden zoeken die zorgen dat jullie unieke verhaal verteld wordt. Ik verbind jullie leven als onzichtbare schakeltjes aan elkaar, waardoor er een verhaal ontstaat dat klopt, een die jullie zullen herkennen als jullie eigen verhaal.

Jullie verhaal, waarin liefde, stijl, humor en interactie zit, er naast een traan van de lach ook een van verdriet kan zijn, immers het is een verhaal over het leven.

Het allerbelangrijkste is dat het het verhaal van jullie is, een ceremonie waar jullie en de gasten met een glimlach op terug kijken, een ceremonie die je je herinnerd als een uniek moment in jullie leven.

Niets is mij te gek, ik zorg niet alleen dat het verhaal klopt maar ook de plek. Vanuit mijn ervaring en creativiteit zal ik jullie adviseren en begeleiden zodat het plaatje klopt.

Ik creëer die zogenaamde “ Magic Bubble “, en ik ben graag die verbindende schakel van dat ene belangrijke moment in jullie leven. 

Jullie ceremonieel huwelijk

Trouwen waar je wilt, elk moment iedere bestemming en los van alle regels en wetten van de gemeenten. In een klein groepje bij jezelf thuis of op dat prachtige kasteel. Alles is mogelijk! Jullie kunnen trouwen op jullie unieke favoriete droomlocatie.

De huwelijksceremonie  

Als jullie JA tegen mij zeggen dan zorg ik dat jullie JA tegen elkaar zeggen in een ceremonie vol met onvergetelijke mooie herinneringen.

Renewal of the vows

Herbevestigen van de liefde. Jullie zijn al jaren getrouwd of er is een jubileum. De liefde weer vieren met de dierbaren van dat moment. Ik help jullie graag met het uitwerken van jullie ideeën, als ceremoniespreker zorg ik voor een onvergetelijke moment van stilstaan bij jullie liefde voor elkaar.

Mijn Pakket

Niemand is hetzelfde, iedereen heeft zijn eigen wensen en heeft recht op zijn eigen unieke moment. De ceremonie is een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag, jullie dag waarop jullie liefde gevierd gaat worden.

Iedere ceremonie is anders, ik denk mee over de opstelling en geef jullie tips, bijvoorbeeld om  gebruik te maken van een persoonlijk ritueel of de gasten of kinderen te betrekken bij de ceremonie. Haast alles is mogelijk

Ceremonie pakket

Een kennismakingsgesprek

Persoonlijk gesprek van 2 tot 3,5 uur bij jullie thuis.

Bezoek aan de trouwlocatie

Begeleiding bij het vormgeven van jullie unieke ceremonie

Vragenlijst voor vergeten verhalen

Gesprek met vier dierbaren

24/7 contact via de app en/of mail

Dag van te voren telefonisch contact om alles nog een keer door te nemen

Op jullie trouwdag ben ik minimaal een uur voor aanvang aanwezig

Duur van de ceremonie is afhankelijk van wat jullie wensen zijn

inclusief  BTW en exclusief reiskosten en leges

€750

Je kiest voor mij als Babs in mijn gemeente Den Helder 

Als je gaat trouwen, moet je dit melden bij de gemeente waar jullie trouwlocatie zich bevind.

Iedere gemeente bepaalt zijn eigen kosten die nodig zijn om jullie huwelijk te verwerken, de gemeentelijke leges, het tijdstip en de keuze van de dag hebben ook invloed op de kosten.

Kies je voor een gemeentehuwelijk in Den Helder, dan krijg je een Babs, Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand toegewezen, die jullie trouwt. Je kunt je voorkeur voor mij aangeven. Als  Babs ontvang ik van de gemeente een hele kleine vergoeding voor het sluiten van een huwelijk en besteedt daarom minder tijd aan de voorbereiding en de ceremonie zelf.

Je kiest voor mij als zelfstandig trouwambtenaar 

Een mooie ceremonie is een investering in jullie liefde, het is een van de hoogtepunten van deze dag

De kosten voor mij komen bij de kosten die je aan de gemeente betaald en kies je voor mij en de trouwlocatie ligt in een andere gemeente, dan rekenen sommige gemeentes ook nog een klein bedrag voor de benoeming van mij ‘ als Babs voor 1 dag “ voor die gemeente.

Om kosten te besparen kun je ervoor kiezen om op een gratis moment op het gemeentehuis te trouwen. Dit duurt ongeveer 10 minuten, je spaart een bedrag uit waarmee je mij als zelfstandig trouwambtenaar kunt inhuren. 

Dan kun jullie trouwen op de plek en op het moment dat jullie willen, op het strand met je blote voeten in het zand, in die schapenboet of die ene kroeg aar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet.