Selecteer een pagina

Over mij

“          I’ll give sparkles to every special moment

Deborah Meeuwissen

Mijn naam is Deborah Meeuwissen, ik spreek de taal van de liefde, iemand die de liefde en het verdriet kan zien, voelen, horen en verwoorden. Met enorm veel passie ben ik dagelijks bezig met het verhaal van een ander. Begeleiden, coachen en trainingen geven bij afscheid & welkom heten.Een luisterend oor zijn, de juiste vragen stellen of juist stil zijn……

En zo gebeurde het dat ik als ceremoniespreker van de rouw, opeens mijn eerste huwelijk stond te doen op een enorm Tall Ship tijdens de Sail in Den Helder.

Daar stond ik dan buiten op dat dek, het weer was onstuimig, mijn haren wapperend in de wind. Over de kade flaneerde de mensen en de familie en gasten keken mij vol verwachting aan. 

En dan komen ze er aan, de bruidegom eerst, muziek klinkt en de bruid komt aan de zijde van haar vader het gangboord op….. JA en dan is er die “ the Magic Bubble “ , diezelfde bubbel die ontstond toen ik in hun huis aan de keukentafel hun verhaal hoorde. Hier is het waar mijn Storytelling van het huwelijk begon.

Op een Tall Ship in een Schapenboet , een kroeg, op het strand met mijn voeten in de branding, of in de trouwzaal bij de gemeente.

De ene keer een intiem gezelschap met 4 personen, de andere keer een kroeg vol met 200 man of buiten op dat schip, maar een ding is zeker, iedere keer is weer anders, dat ene speciale unieke moment, stilstaan bij de liefde van de ander, en oh wat geniet ik daar van.

Inmiddels ben ik vele ervaringen rijker. Ik heb aan de bestuursacademie een Babsen training gevolgd en ben als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs) op verschillende locaties door het hele land werkzaam.

“ Trouwens mochten jullie een andere bijzonder locatie in gedachte hebben die iets verder weg is….je kunt me zo in laten vliegen en met mijn voeten in de branding of een wapperende toga op een berg zorg ik dat jullie je moment hebben, dat ene moment waar met liefde en plezier op terug gekeken kan worden”

Op de juiste manier

Laten we samen iets moois maken..